Pozdravljeni,

Najprej upamo, da ste v tej situaciji vsi ostali zdravi in si poskušate čas krajšati na različne načine, kolikor se le da.

Imamo nekaj novic kar se tiče tenisa, zaenkrat igranje zaradi tehničnih težav še vedno ni možno. Na vse pretege se trudimo da bi se lahko igranje tenisa lahko čimprej začelo, o tem Vas bomo seveda ažurno obveščali preko elektronske pošte in naši spletni strani.

Je pa res, da se bo letos poletna teniška sezona povsod začela z zamikom in bolj okrnjeno kakor prejšnja leta. Trenutno je dovoljeno igrati le posamezno (2 igralca na enem igrišču in v primeru da igrajo igralci iz istega gospodinjstva so lahko na igrišču istočasno 4 igralci), dodanih je kar nekaj pravil, ki se jih je potrebno držati (priporočeno igranje s 3 žogami, ki se naj bi jih po igranju vrglo v koš; razkuževanje pred in po odigrani partiji,…).

Kar se tiče Tuhinjske lige in teniške šole prav tako lahko samo čakamo in upamo, da se bodo stvari čimprej uredile. V primeru da imate v zvezi s tem kakršnokoli vprašanje, se lahko obrnete na Sabino (041/738-001) ali pošljete vprašanje preko elektronske pošte. V zadnjem času smo prejeli precej različnih vprašanj in povpraševanj za teniško šolo, kot je bilo že zapisano se trudimo vsem odgovoriti kar se da hitro in upamo da ste s povratno informacijo zadovoljni.

Ostanite doma, zdravi in poskusite odigrati kakšno partijo tenisa, da boste v polnem zagonu ko se sezona prične tudi na naših teniških igriščih :). Vsi iskreno upamo, da bo to kar se da hitro.

 

Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni,

 

Tenis klub Tuhinj